DOSTAVA Z VKLJUČENO GRELNO BLAZINICO

Dischidia ‘Pangolin Kisses’

15.00 

 Sem prikupna okrasna sukulenta, prepoznavna po svojih viticah, polnih mehurčkom podobnim listkov. Nekateri pravijo, da sem videti kot Marsovec! Jaz pa mislim, da sem prav čudovita. In še cvetim, če zame dobro poskrbiš. Takrat te presenetim z drobnimi belimi cvetovi.

Izvor: jugovzhodna Azija

 

Na zalogi

Seznam želja

Opis

Dischidia ‘Pangolin Kisses’

NEGA

Zemlja: Zračna in odtočna (mešanica peska, šote in perlita).
Svetloba: Rada imam indirektno sončno svetlobo.
Zalivanje: Zalij me, ko se zgornja plast zemlje izsuši. Pozimi pa za polovico manj.
Gnojenje: Skozi pomlad in poletje z blago mešanico tekočega gnojila. (Pogostost gnojenja je odvisna od vrste gnojila, prilagodi jo glede na navodila, zapisana na embalaži izdelka, ki ga uporabljaš).
Okolje: Ne maram mraza ali prepiha. Tudi ne maram stati v mokri zemlji, zato me ne zalivaj preveč.
Toksičnost: Netoksična. (Ker se podatki o toksičnosti rastlin razlikujejo in spreminjajo, priporočamo, da se o preverjenih podatkih posvetuješ z veterinarjem).
Bolezni in škodljivci: Ne zalivaj me preveč, saj sem nagnjena h koreninski gnilobi. Obiščejo me lahko kaparji ali volnate uši.

 

Višina: 10 cm
Premer lonca: 5 cm

 

OPOMBA

Fotografije prikazujejo primer rastline in ne dejanske rastline, ki jo naročite. Ker je vsaka rastlina unikatna, so možne manjše variacije. Med prikazano in kupljeno rastlino so lahko manjše razlike v velikosti, variegaciji, številu listov, vej, cvetov, itd. …

Vse rastline so primarno v plastičnih sadilnih lončkih. Okrasni lonec ni vključen v ceno.

×

Košarica