PRODAJALNA V LJUBLJANI JE ODPRTA (Peruzzijeva 84b): pon in sre: 13-18, tor in čet: 8-15

String of hearts (S)

13.00 

Srčki? Na meni jih najdeš, kolikor želiš. Sem viseča rastlina, moja dolga stebla krasijo drobni srčasti listki. Najlepše uspevam v visečem loncu in ob pravilnih pogojih zelo hitro rastem. V poletju te presenetim z drobnimi svetlo vijoličnimi cvetovi.

Izvor: Južna Afrika

 

Ni na zalogi

Obvestilo o novi zalogiSeznam želja

Opis

Ceropegia woodii / String of hearts (S)

NEGA

Zemlja: Zračna in odtočna (mešanica zemlje in perlita).
Svetloba: Svetlo mesto z nedirektno svetlobo.
Zalivanje: Zalij me, ko se zemlja izsuši.
Gnojenje: Mešanica tekočega gnojila pomladi in poleti. (Pogostost gnojenja je odvisna od vrste gnojila, prilagodi jo glede na navodila, zapisana na embalaži izdelka, ki ga uporabljaš).
Okolje: Nad 18 stopinj.
Toksičnost: Netoksična. (Ker se podatki o toksičnosti rastlin razlikujejo in spreminjajo, priporočamo, da se o preverjenih podatkih posvetuješ z veterinarjem.)
Bolezni in škodljivci: Ne zalivaj me preveč, saj sem nagnjena h koreninski gnilobi. Lahko me obiščejo tudi resarji, pršice prelke, listne in volnate uši.

 

Dolžina: 15 cm
Premer lonca: 8 cm

 

OPOMBA

Fotografije prikazujejo primer rastline in ne dejanske rastline, ki jo naročite. Ker je vsaka rastlina unikatna, so možne manjše variacije. Med prikazano in kupljeno rastlino so lahko manjše razlike v velikosti, variegaciji, številu listov, vej, cvetov, itd. …

Vse rastline so primarno v plastičnih sadilnih lončkih. Okrasni lonec ni vključen v ceno.

×

Cart