PRODAJALNA V LJUBLJANI JE ODPRTA (Peruzzijeva 84b): pon in sre: 13-18, tor in čet: 8-15

Sukulenta v srčkastem lončku

12.00 

Haworthie smo luštne male sukulentice, sicer različnih oblik in odtenkov, a prav vse imamo mesnate listke razporejene v rozeto. Kot druge sukulente tudi me simboliziramo trajno in brezčasno ljubezen, saj smo zelo vztrajne ratlinice – vodo znamo skladiščiti v listkih in premagati marsikaj hudega. Tukaj smo na voljo v prikupnem srčkastem lončku in bomo odlično darilo za kakšen lep ljubezenski dan.

 

Počisti
Seznam želja

Opis

Sukulenta v srčkastem lončku

NEGA

Zemlja: Zemlja, primerna za sukulente (zemlja, pesek, lubje).
Svetloba: Svetlo mesto z indirektno sončno svetlobo. Ustreza mi tudi nekaj ur šibkejšega direktnega sonca.
Zalivanje: Najraje imam, da me zaliješ, ko je moja zemlja že skoraj povsem suha. To velja predvsem za zimski letni čas, poleti me po potrebi zaliješ večkrat.
Gnojenje: Enkrat ali dvakrat v času sezone rasti z gnojilom, primernim za kaktuse in sukulente. Pogostost gnojenja je odvisna od vrste gnojila, prilagodi jo glede na navodila, zapisana na embalaži izdelka, ki ga uporabljaš.
Okolje: Toplo (20–25 stopinj) in suho. Čez poletje lahko uspevam tudi zunaj na soncu ali v senci.
Toksičnost: Netoksična. (Ker se podatki o toksičnosti rastlin razlikujejo in spreminjajo, priporočamo, da se o preverjenih podatkih posvetuješ z veterinarjem).
Bolezni in škodljivci: Ne zalivaj me preveč, saj sem nagnjena h koreninski gnilobi. 

Višina rastline v okrasnem loncu: 10 cm
Premer lonca: 6 cm

 

OPOMBA

Fotografije prikazujejo primer rastline in ne dejanske rastline, ki jo naročite. Ker je vsaka rastlina unikatna, so možne manjše variacije. Med prikazano in kupljeno rastlino so lahko manjše razlike v velikosti, variegaciji, številu listov, vej, cvetov, itd. …

Vse rastline so primarno v plastičnih sadilnih lončkih. Okrasni lonec JE vključen v ceno.

Dodatne informacije

BARVE

ROZA, RDEČA

Dodatki

×

Cart