DOSTAVA Z VKLJUČENO GRELNO BLAZINICO

Zebra plant

21.00 

Zaradi mojih hudih vzorcev mi pravijo zebra plant. Kontrast na mojih listih je tako neverjeten, da včasih pogledaš dvakrat, če sem umetna ali prava 😀 Poleg tega te razveselim tudi z živo rumenimi cvetovi.

Izvor: Brazilija

 

Ni na zalogi

Obvestilo o novi zalogi

Šifra: 0660 Kategorije: , ,
Seznam želja

Opis

Zebra plant / Aphelandra squarrosa

NEGA

Zemlja: Zračna zemlja – mešanica humusa, kokosove šote in perlita.
Svetloba: Svetlo mesto brez direktne sončne svetlobe.
Zalivanje: Nenehno nekoliko vlažna zemlja. Pozimi me zalivaj manj kot poleti.
Gnojenje: Mešanica tekočega gnojila pomladi in poleti. (Pogostost gnojenja je odvisna od vrste gnojila, prilagodi jo glede na navodila, zapisana na embalaži izdelka, ki ga uporabljaš).
Okolje: 15 – 23 stopinj in nekoliko višja zračna vlaga (60-70%)
Toksičnost: Netoksična. (Ker se podatki o toksičnosti rastlin razlikujejo in spreminjajo, priporočamo, da se o preverjenih podatkih posvetuješ z veterinarjem).
Bolezni in škodljivci: Če bom izpostavljen direktnemu soncu ali suhemu zraku, se bodo robovi listov začeli sušiti. Če odmetavam liste so lahko vzroki naslednji: izpostavljenost prepihu, premrzlo okolje, premalo zalivanja, premalo ali preveč svetlobe.

 

Višina rastline v sadilnem lončku: 25 cm
Premer lonca: 13 cm

 

OPOMBA

Fotografije prikazujejo primer rastline in ne dejanske rastline, ki jo naročite. Ker je vsaka rastlina unikatna, so možne manjše variacije. Med prikazano in kupljeno rastlino so lahko manjše razlike v velikosti, variegaciji, številu listov, vej, cvetov, itd. …

Vse rastline so primarno v plastičnih sadilnih lončkih. Okrasni lonec ni vključen v ceno.

×

Košarica