• V košarici nimaš nobenega izdelka.

Džungla Sense

  /    /    /  Džungla Sense

Prikaz vseh 6 rezultatov

Džungla Sense je nova linija izdelkov za tvoj dom in dušo. Nastala je z željo po posebnih produktih, ki so perfektno darilo v kar treh pogledih. Na prvem mestu so darilo narave, saj izdelki vsebujejo naravne rastlinske voske, olja in eterična olja. S temi izdelki sva prav tako želeli, da si večkrat vzameš čas zase, zato je to tudi Džunglino darilo, ki je namenjeno tebi. Nenazadnje so izdelki Džungla Sense namenjeni kot darilo njemu_njej, ker včasih zmanjka idej in besed, ki opišejo čustva do naših najdražjih. V družini Džungla Sense najdeš tri vrste izdelkov: parfum, milo in dišečo svečo. Vsak izdelek je na voljo v dveh džunglinih vonjih: Trip (zeliščno citrusni) in Ritual (pikantno sladek).

Džungla Sense izdelki pa niso le popolno darilo, ampak se tudi ponašajo z naravnimi sestavinami in unisex vonji, ki so primerni tako za njega, kot za njo. Ker v Džungli delamo z ljubeznijo do narave, so izdelki veganski in okolju prijazni, saj je embalažo možno ponovno uporabiti. Vsak izdelek je narejen ročno pri nas v Sloveniji, brez nepotrebnih prepotovanih kilometrov.

Džungla Sense popotovanje je bilo zanimivo, predvsem zato, ker ima vsak osebne preference vonjev. Tako sva imeli različno mnenje o džunglinem vonju tudi midve – Tilyen so všeč lahkotni sveži in citrusni vonji, Tjaša pa preferira težje note, preplet lesnih in začimbnih not. Zato sva se odločili, da ponudiva in predstaviva dva vonja. Poimenovali sva ju Trip in Ritual.

Trip je esenca lahkotnega karakterja, ki zbudi in predrami, Ritual pa esenca težjega karakterja, ki pomiri in prizemlji. Ob tem sva zopet spoznali tudi najina yin-yang karakterja. Medtem ko je ena pogosto na trdnih tleh in potrebuje nekaj lahkotnega, ki popelje v višave, druga večino časa plava v oblakih in potrebuje nekaj, kar jo prizemlji. Ne dvomiva, da so takšni karakterji tudi med vami ter da bo vsak našel svoj dom v Tripu ali Ritualu.

Pri izbiri vrst izdelkov sva bili povsem usklajeni. Najino vodilo je bilo predvsem ponuditi uporabne izdelke za vsakodnevno uporabo, katere sva želeli zapakirati v čimbolj zero-waste embalažo oz. embalažo, pri kateri je možna ponovna uporaba. Trda mila so veliko bolj prijazna za kožo in se dan danes najdejo že prav v vsaki kopalnici, medtem ko dišeče sveče pričarajo toplino v prav vsak dom. Naši majhni roll-on parfumi, smuknejo v vsak žep ali torbico, brez težav pa jih boš vzel_la tudi na potovanje. Embalaža trdega mila je papirnata, stekleničko parfuma je možno ponovno napolniti s tvojim najljubšim oljem, kozarček sveče pa lahko postane mini terarij ali posodica za shranjevanje.

Ne veš, za kateri vonj bi se odločil_la?

Trip je zeliščno citrusni vonj, ki te bo popeljal v tvoje najljubše spomine. Je esenca lahkotnega karakterja, ki zbudi in predrami monotonost dneva. Je vonj poletnega večera, zeliščnega vrta in citrusnega nasada. Njegovi glavni noti sta sladka bazilika in sočna bergamotka.

Ritual je pikantno sladek vonj, ki povzema trenutek vračanja k sebi, je dom in udobje. Je čas, ko poiščemo svoje korenine in temelje. Je esenca težjega karakterja, ki pomiri in prizemlji. V njem se prepletata noti vanilije in pačulija, ki ju drzno poživi pikantnost črnega popra.