• No products in the cart.

Pogosta vprašanja

01. Naročila/a sem rastlino. Koliko časa moram čakati na dostavo?

Da lahko zagotovimo optimalne pogoje za rastline, pošiljke pošiljamo vsak teden ob ponedeljkih, torkih in četrtkih. S tem želimo preprečiti, da bi rastlina ostala čez vikend v skladišču na pošti. Paket v 98% prispe na tvoj naslov v roku 24ur od začetka pakiranja. V primeru osebnega prevzema je rastline možno prevzeti že takoj po naročilu po naslednjem urniku na naslovu Peruzzijeva 84b, 1000 Ljubljana:
PONEDELJEK: 13.00 - 18.00
TOREK: 8.00 - 15.00
SREDA: 13.00 - 18.00
ČETRTEK: 8.00 - 15.00

02. Kako pošiljate rastline?

Da zagotoviva najboljše razmere za pošiljanje rastlin, so rastline odposlane vsak ponedeljek, torek in četrtek. Rastline so pregledane, skrbno zavite v tulce iz lepenk in poslane v paketu. Trudimo se uporabljati čim bolj ekološke materiale in slediti zero-waste politiki.

03. Kakšne so možnosti plačila?

Naša spletna trgovina omogoča plačevanje po predračunu, plačevanje s kreditnimi karticami, Paypalom in po povzetju.

04. Poškodba artikla med dostavo

V kolikor si prejel/a poškodovan izdelek, nam sporoči škodo najkasneje v roku 48 ur od prejema paketa na e-naslov [email protected] Ob prijavi škode bomo potrebovali tudi fotografijo paketa, (notranje) embalaže, poškodovanega artikla, GLS nalepke in pa opis poškodbe.

05. Iščem rastlino, ki je trenutno nimate. Ali lahko pomagate?

Vse rastline, ki so trenutno na voljo, so navedene v spletni trgovini. Radi slišimo, po katerih vrstah rastlin hrepeniš, a žal nimamo zmogljivosti, da bi lahko pridobili rastlino za posamezno zahtevo. Vseeno bomo veseli, če nam svoje sanjske rastline sporočiš po emailu ali družbenih medijih (Instagram, Facebook).

06. Ali nudite darilno pakiranje?

Seveda! Darilno pakiranje lahko izberete v košarici. Cena darilnega pakiranja je 3,5€ in zajema darilno pakiranje naročila in voščilnico z osebnim sporočilom. V paket računa ne dodamo, ampak vam ga pošljemo po mailu.

07. Kakoizberem pravilno velikost okrasnega lonca?

Pri izbiri okrasnega lonca gledamo, da je premer tega vsaj 1-2 cm večji od lonca rastline, saj je pomembno, da zemlja ostaja zračna. Premer okrasnega lonca lahko najdete pod opisom izdelka na spletni strani, prav tako pa tudi premer notranjega lonca.

08. Ali dostavljate tudi večje rastline?

Zaradi logističnih izzivov za enkrat ne nudimo možnosti dostava večjih rastlin (višjih od 90cm), je pa vedno možen osebni prevzem v naši prodajalni na Peruzzijevi 84b v Ljubljani. Če si jo pa zareees želiš in nimaš druge možnosti, pa nam piši na mail [email protected], saj imamo včasih pot v kakšen del Slovenije in lahko morda sami izjemoma dostavimo rastlino. :))

09. Kdaj lahko osebno prevzamem naročilo?

Rastlino lahko prevzameš, ko je plačilo poravnano, v naslednjih terminih:
PONEDELJEK: 13.00 - 18.00
TOREK: 8.00 - 15.00
SREDA: 13.00 - 18.00
ČETRTEK: 8.00 - 15.00 Če plačaš preko predračuna in od nas še nisi dobil/a maila s potrditvijo plačila, nam lahko pošlješ mail s potrdilom o plačilu ali le-tega prineseš s sabo na osebni prevzem (v elektronski ali fizični obliki).