• V košarici nimaš nobenega izdelka.

Storitve

  /  Storitve

Svetovanje na domu in
video svetovanje

Svetujemo katere rastline so primerne za prostor glede na pogoje, pomagamo pri informacijah glede nege rastlin (zalivanje, gnojenje, presajanje), svetujemo pri umestitvi rastlin v prostor in pri izbiri okrasnih loncev.

Storitve - Svetovanje

Presajanje rastlin

V naši fizični trgovini nudimo presajanje rastlin. Pri tem namešamo mešanico zemlje, ki je primerna za določeno vrsto rastline in po potrebi svetujemo glede velikosti novega sadilnega lončka. Rastline, ki jih je potrebno presaditi lahko prinesete kadarkoli znotraj našega delovnika. V primeru manjšega števila rastlin, jih presadimo takoj, v primeru večih rastlin pa v roku 3 delovnih dni.

CENIK:
presajanje manjših rastlin (S) - premer sadilnega lončka 6-9cm - 3€
presajanje srednjih rastlin (M) - premer sadilnega lončka 10-17cm - 5€
presajanje srednje velikih rastlin (L) - premer sadilnega lončka 17-25cm - 9€
presajanje velikih rastlin (XL) - premer sadilnega lončka od 25cm dalje - 14€

Tretiranje škodljivcev

Tretiramo različne vrste škodljivcev na rastlinah: rastlini prebrišemo liste, jo tretiramo s primernim sredstvom in po potrebi tudi presadimo. Cena storitve je odvisna od velikosti rastline in stopnje okuženosti rastline. V primeru velikega števila škodljivcev je potrebno tretma ponoviti. Rastline sprejemamo v naši fizični trgovini v okviru delovnega časa.

Storitve - presajanje
Storitve - Škodljivci

Opremljanje prostora

Sobne rastline v prostor vnesejo karakter in domačnost. Pri Džungli nudimo opremljanje tako domačih kot poslovnih prostorov. Glede na vaš prostor in pogoje v njem sestavimo nabor primernih rastlin, jih naročimo in vam z njimi opremimo prostor. Nudimo tudi možnost nege že obstoječih rastlin, vam pomagamo z izborom okrasnih loncev in vam zaupamo navodila, kako za rastline skrbeti.

Izposoja rastlin

Poleg opremljanja nudimo tudi izposojo rastlin za različne dogodke, snemanje videov, filmov ali reklam. Kontakt: [email protected]

Design: ROLF, oblikovanje prostora / Foto: Aljoša Videtič

Design: ROLF, oblikovanje prostora / Foto: Aljoša Videtič

opremljanje stanovanj z rastlinami

Pop up stanovanja / Foto: Miran Kambič

rastline za videospote

Snemanje videospotov, reklam in filmov / Foto: Galij Vračun

izposoja rastlin za predstave

Predstave, igre in koncerti

izposoja rastlin za izložbe

Izložbe, razstave

PODJETJA, KI NAM ZAUPAJO: