• V košarici nimaš nobenega izdelka.

Ozelenitev prostorov

  /  Ozelenitev prostorov

Si želite ozeleniti delovni prostor?

V Džungli imamo poleg spletne prodaje rastlin veliko izkušenj tudi z ozelenitvijo delovnih prostorov. Ker ni lepšega kot prostor, ki mu rastline dodajo dušo.

NOTRANJE OZELENITVE PISARN

ZUNANJE OZELENITVE DVORIŠČ IN TERAS

PRESAJANJE OBSTOJEČIH RASTLIN

IZPOSOJA RASTLIN ZA DOGODKE IN SNEMANJA

KDO SMO?

Džungla Plants d.o.o. je slovenska spletna in fizična trgovina rastlin in dodatkov za nego, ki je nastala iz želje ustvariti zanimivo in trendno ponudbo rastlin in dodatkov na slovenskem trgu. Naša vizija je ozeleniti okolje, ki je ne samo estetsko privlačno, temveč tudi pozitivno vpliva na dobro počutje ljudi in kakovost dela.

Želite ponudbo?

Za vsa povpraševanja nam lahko pišete preko emaila ali nas pokličete:

E: [email protected]
T: 070 511 755

Izbira primernih rastlin

Ker so pisarne še posebaj zahtevni prostori za rast rastlin, vam glede na naše izkušnje in strokovno znanje priporočamo rastline, ki bodo ustrezale glede na pogoje prostora.

Prenos znanja na vas

Pri ozelenitvi vam damo natančna navodila kako za rastlino skrbeti in smo vam vedno na voljo za dodatna vprašanja glede oskrbe.

Večja možnost preživetja rastlin

Pri večjih ozelenitvah vam pripadata tudi dva brezplačna pregleda stanja rastlin nekaj mesecev po ozelenitvi.

Zanesljivost in odgovornost

Pomembno nam je, da veste, da se lahko zanesete na nas.

PODJETJA, KI NAM ŽE ZAUPAJO

REFERENCE

Presaditev in sanacija obstoječih rastlin; Gizmo
Opremljanje; Hooraj Studios
Ozelenitev pisarn; Httpool
Ozelenitev pisarn; Httpool
Ozelenitev dvorišča; Julijin vrt
Zasaditev dreves; Julijin Vrt
Ozelenitev pisarn; Cablex
Izposoja rastlin za pop up stanovanja / Foto: Miran Kambič
Ozelenitev pisarn; Cablex
Ozelenitev pisarn; Cablex
Ozelenitev barskega pulta
Izposoja rastlin za snemanje videospota / Foto: Galij Vračun
Ozelenitev pisarn; Hooray Studios
Izposoja rastlin za dogodek

Kontakt

Za vsa povpraševanja in ponudbe se lahko oglasite naši svetovalki Veroniki preko:

Email: [email protected]
Telefon: 070 511 755

POGOSTA VPRAŠANJA

01. Kakšen je postopek ozelenitve?

V kolikor gre za večjo ozlenitev (nad 10 rastlin) se naš svetovalec oglasi pri vas, da lahko oceni pogoje (svetloba, zračna vlaga, znanje vzdrževanja rastlin) in glede na to pripravi predlog izbora rastlin, ki imajo največjo verjetnost, da bodo dobro uspevale. Po potrditvi ponudbe naročimo rastline in izvedemo ozelenitev. 

02. Koliko časa traja dobava rastlin?

Dobavni roki za rastline so kratki. Trajajo 1 do 2 tedna po potrditvi finalne ponudbe. Nekoliko daljši so lahko roki dobave okrasnih loncev ali korit, sploh če gre za naročilo po meri. Tu so dobavni roki 2 do 6 tednov. V kolikor se za ozelenitev izberejo okrasni lonci, ki so že na voljo v naši trgovini, je dobava možna že takoj.

03. Ali dobavljate tudi okrasne lonce?

Poleg rastlin poskrbimo tudi za dobavo okrasnih loncev in korit, primernih substratov za sajenje rastlin, vseh potrebnih dodatkov za nego in samo izvedbo ozelenitve.

04. Kako je z vzdrževanjem rastlin?

Pri nakupu rastlin se je potrebno zavedati, da gre za investicijo, ki jo je potrebno vzdrževati. V kolikor gre za večje ozelenitve v Ljubljani in okolici (nad 50 rastlin) lahko mi prevzamemo redna zalivanja rastlin. Pri manjših projektih pa poskrbimo, da vam čim bolj natančno predamo navodila za nego in zalivanje rastlin. Ne glede na velikost projekta predlagamo, da na 6 do 12 mesecev izvedemo tudi večjo sanacijo rastlin, kjer rastline po potrebi presadimo, porežemo ali tretiramo proti škodljivcem.

05. Kaj so brezplačni pregledi?

 Pri vsaki večji ozelenitvi prostorov (kadar se odločite za lastno nego in zalivanje rastlin), vam pripadata tudi 2 brezplačna ogleda rastlin, ki jih izvedemo po ozelenitvi na vašo pobudo. Prvi pregled stanja navadno izvedemo mesec po ozelenitvi, drugega pa 4 mesece kasneje. Pri tem smo predvsem pozorni na vašo nego rastlin, da vam po potrebi lahko še dodatno svetujemo in predlagamo naslednje ukrepe. 

06. Ali delate tudi zunaje ozelenitve?

Opravljamo tudi zunanje ozelenitve dvorišč in teras, ki jih po želji lahko izvedemo tudi v sodelovanju s krajinskim arhitektom. 

07. Kakšen je strošek izposoje rastlin?

Strošek izposoje rastlin je 1/4 prodajne cene rastlin in okrasnih loncev, ki jih najdete v naši spletni in fizični trgovini. Po potrebi lahko poskrbimo tudi za dostavo in prevzem rastlin na dogodku/snemanju.

08. Kaj če rastlina umre?

Pri ozelenitvah prostorov nudimo 14 dnevno garancijo na rastline, v kolikor se izkaže že na začetku, da se rastline niso primerno odzvale. Ker pa so rastline živa bitja, ki potrebujejo nenehno oskrbo in lahko že z enim prekomernim zalivanjem rastlino bistveno poškodujete, ne moremo sprejemati kasnejših reklamacij. Naš glavni cilj in namen je, da vam zagotovimo čim bolj ustrezne rastline, ki bodo pri vas tudi živele in uspevale. Pomembno nam je, da vam predamo čim bolj jasna navodila za nego in smo vam na voljo za vprašanja. Ker so rastline živa bitja in je nemogoče 100% kontrolirati rast, se v praksi izkaže, da navadno okoli 10% rastlin v roku enega leta odmre. To je pomembno tudi vračunati že na začetku projekta. 

09. Ali lahko sadite že v obstoječe lonce?

Lahko, v kolikor imate v svojih prostorih že obstoječe okrasne lonce, lahko izvedemo zasaditev tudi v njih.