• V košarici nimaš nobenega izdelka.

Ideja za darilo

  /    /  Ideja za darilo

Prikaz vseh 34 rezultatov

Ne glede na to, ali iščeš darilo za rojstni dan, poroko, novo hišo ali zgolj izraz hvaležnosti, boš pri nas našel/a popolno rešitev. Naša skrbno izbrana ponudba sobnih rastlin in dodatkov omogoča, da vsako darilo postane edinstven izraz ljubezni, pozornosti in skrbi za tiste, ki jim je namenjeno. Prepletenost narave in kreativnosti se odraža v vsakem izdelku, ki ga ponujamo. Prepuščamo ti izbiro, da obdariš svoje bližnje s koščkom narave in ljubezni iz Džungla Plants.

Ponosno predstavljamo širok izbor sobnih rastlin, ki jih lahko izbereš kot edinstvena darila za vse priložnosti. Poleg tega pa ti ponujamo tudi pestro izbiro dodatkov, ki bodo rastline še bolj očarale in poskrbele za njihovo optimalno rast.

V naši zbirki sobnih rastlin najdeš rastline za vsak okus in stil. Od tistih, ki so priljubljene in enostavne, kot so monstera in fikus, do redkih in nenavadnih rastlin, ki bodo navdušile tudi izkušene botanike. Za vsako priložnost in sporočilo, ki ga želiš poslati, imaš pri nas izbiro, ki bo pustila trajen vtis.

Poleg rastlin pa smo zbrali tudi bogato ponudbo dodatkov za rastline. Cvetlični lonci v različnih barvah, oblikah in velikostih bodo poudarili lepoto vsake rastline. Naša gnojila in zemlje so skrbno izbrana, da bodo rastline rasle zdravo in bujno. Tako kot ljudje potrebujejo hrano, tudi rastline potrebujejo hranila, ki jih bodo napolnila z energijo in vitalnostjo.

Darilni boni so odlična izbira, ko želiš, da prejemnik sam izbere tisto, kar mu/ji je najbolj všeč. Z našimi darilnimi boni mu/ji podarjaš priložnost, da si izbere rastlino ali dodatke, ki mu/ji bodo prinašali veselje in zadovoljstvo. Naša ponudba darilnih bonov je raznolika, z različnimi vrednostmi, da lahko izbereš tisto, ki najbolj ustreza tvojim željam.

Darila so naš način izražanja hvaležnosti, ljubezni, sreče in spoštovanja. Pri nas verjamemo, da z rastlinami podarjamo nekaj več, nekaj globljega. Zato smo za vas pripravili posebno izbiro rastlin, ki so namenjene za različne priložnosti in sporočajo prav posebne občutke.

Za tiste, ki cenijo zahvalo in hvaležnost, je tu “Rastlina hvaležnosti” – Maranta, znana tudi kot molitvena rastlina. Njene listi se vsako noč zaprejo navzgor, kot molitvene roke, kar je simbol neizmernega “Hvala!”. Darilo je še posebej posebno, saj je Maranta darilno zavita in priložena je čestitka z lepimi mislimi. Če želiš, da jo krasi okrasni lonec, lahko to izbereš posebej. Sporoči tudi, da za njen optimalen razvoj priporočamo mešanico zemlje za tropske rastline.

Ob rojstvu otroka se prileže “Rastlina ob rojstvu otroka” – Nolina. Ta rastlina raste skupaj z novorojenčkom, je neškodljiva in čisti zrak. Zelo dobro prenaša svetlobo in tudi manj osvetljene prostore. Ker je sposobna shranjevati vodo v svojem steblu, je zalivanje preprosto.

Za simbol zdravja je tu “Rastlina zdravja” – Aloe vera. Ta čudežna zdravilna rastlina je simbol zdravljenja in zaščite. Pripravljena je kot darilo, darilno zavita, lahko pa se odločiš tudi za dodaten okrasni lonec.

Ob selitvi ali za popestritev doma, je “Rastlina ob selitvi” – Ficus elastica, znana tudi kot rubber plant. Ta rastlina prinaša domačnost in udobje, saj je ena najpogostejših in enostavnejših sobnih rastlin.

Ob uspehu ali za spodbudo je “Rastlina ob uspehu” – Golden pothos. Ta rastlina simbolizira vztrajnost in je primerna za vse, ki sledijo svojim sanjam. Rastlina hitro raste v različnih pogojih.

Za finančni uspeh je “Rastlina denarja” – Pilea Peperomioides, imenovana tudi Chinese money plant. Listki te rastline spominjajo na kovance, kar povezuje rastlino s financami. Idealno darilo za poslovne uspehe. Rastlina pride tudi že darilno zavita.

Za izražanje ljubezni je “Rastlina ljubezni” – Hoya kerrii. Njeni listki so oblikovani kot popolno srce, zato je simbol ljubezni brez besed.

Vse te rastline so darilno zavite in imajo poleg priloženo posvetilo. Lahko se odločiš in dodaš še darilno pakiranje in dopišeš še svoje voščilo/posvetilo.

Poleg teh čudovitih rastlin, ponujamo tudi možnost letne in polletne naročnine rastlin. Letna naročnina prinaša mesečno presenečenje – novo rastlino, prijazno do živali ali enostavno za vzdrževanje, vsak prvi teden v mesecu. Polletna naročnina prinaša enako presenečenje, vendar za pol leta. Ob naročnini pa si prislužite tudi 5% popust na dodatke v Džungli.

Poleg tega ponujamo različne pakete rastlin: Paket presenečenja (3 rastline) za vse, ki se želijo presenetiti in polepšati dan. Paket za začetnike (3 rastline) za tiste, ki se šele spoznavajo z rastlinami. Paket ‘Prijazno do živali’ s 3 prijaznimi rastlinami za hišne ljubljenčke.

V Džungla Plants skrbimo za vsako darilo, da bo unikatno in izražalo tisto posebno sporočilo, ki ga želiš prenesti. Rastline so naše strast in veselje, zato jih z veliko skrbnostjo pripravimo za tvoje najdražje. Prepusti se izbiri, razveseli svoje bližnje in podarite zeleno srečo iz Džungla Plants.