• V košarici nimaš nobenega izdelka.

Trgovina

  /  Trgovina

Prikaz vseh 38 rezultatov

V naši spletni trgovini Džungla plants lahko najdeš zelo širok nabor trendnih in redkih sobnih rastlin, ki jih drugje težko dobiš. Poleg sobnih rastlin imamo v času pomladne in poletne sezone tudi velik izbor zunanjih rastlin, predvsem grmovnic in zelišč. V spletni trgovini najdeš tudi ogromno dodatkov za nego rastlin, vse od gnojil, zalivalk, do indikatorjev za zalivanje. Še posebej pa smo ponosni na našo domačo mešanico zemlje za tropske rastline, ki jo mešamo sami.

Trenden izbor sobnih rastlin

V spletni trgovini imamo zelo raznolik nabor sobnih in zunanjih rastlin. Naša zaloga se obnavlja vsako sredo, tako da lahko vedno najdeš nekaj novega. Prav tako so zaradi tega rastline ves čas »sveže«. Pri izbiri ti bodo zelo pomagale kategorije malo vode, malo svetlobe, enostavne rastline in netoksične rastline, katere najdeš med filtri iskanja. Poleg tega ima vsaka rastlina svoj opis in nasvete za nego, saj ti želimo čim bolj olajšati izbiro nove rastline. Če željene rastline slučajno nimamo na zalogi, pa lahko vedno stisneš gumb »Obvestilo o novi zalogi«, tako da boš prejel_la obvestilo takoj, ko bo rastlina zopet na voljo.

Nakup rastlin preko spleta

Vse rastline, ki jih dobimo, tudi fotografiramo, pri tem pa nikoli ne izberemo najlepše rastline. Zato lahko pričakuješ realne slike rastlin in lahko verjameš, da boš take rastline tudi dobil_la. V primeru nezadovoljstva nam lahko vedno pišeš na naš e-mail naslov, kjer ti bomo odgovorili v roku enega dne in zate uredili reklamacijo v obliki dobroimetja v vrednosti rastline ali vračila denarja na tvoj bančni račun.

Ali iščeš darilo?

Poleg rastlin lahko vedno izbereš tudi darilno pakiranje, ali pa izbiraš med rastlinami za posebne namene (rastlina hvaležnosti, rastlina ob rojstvu otroka, rastlina ob selitvi,…). Ne pozabi zraven v opombe napisati še personalizirano sporočilo, ki bo obdarovancu_ki polepšalo dan. Če se ne moreš odločiti, kakšno rastlino bi podaril, lahko v naši spletni trgovini najdeš tudi darilne bone. Darilni bon ti lahko v fizični obliki pošljemo na dom, če se zares mudi pa imamo na voljo tudi elektronski darilni bon, ki bo na tvojem e-poštnem naslovu na voljo takoj po nakupu. Za velikega ljubitelja rastlin je super ideja za darilo tudi enoletna in polletna naročnina, kjer obdarovanec_ka vsak mesec na dom prejme eno rastlino presenečenja.

Varno pakiranje

Kar 99,5% naših paketov pride do tebe brez poškodb, saj smo v tem času razvili zelo varen način pakiranja rastlin in dodatkov. Poleg tega za pošiljanje paketov namesto papirnega polnila vedno recikliramo kartonsko embalažo in za pakiranje izbiramo naravne materiale, ki so skladni z našo politiko zmanjšanja odpadkov. Pozimi paketom dodamo tudi grelne blazinice, da se rastile na poti do tebe nebi prehladile. V primeru da vseeno pride do kakršnekoli težave, nas lahko vedno kontaktiraš preko e-maila. V e-mailu enostavno navedi težavo in nam pošlji slike in uredili bomo reklamacijo.


Poleg spletne trgovine imamo tudi fizično trgovino na Tržaški cesti 135 na Viču v Ljubljani. V naši prostorni in prijetni fizični trgovini najdeš vse izdelke, ki so objavljeni tudi na spletu, saj je naša zaloga sinhronizirana, tako da se zadeve vedno ujemajo. Poleg tega pa se pri nas lahko vedno zaneseš na pomoč prodajalk v trgovini, ki ti bodo z veseljem svetovale pri izbiri rastline, lonca in vseh potrebnih dodatkov. Spremljaš in kontaktiraš nas lahko tudi preko našega Facebook ali Instagram profila, kjer smo ti vedno na razpolago za morebitna vprašanja in reševanje težav pri negi za naše rastline.