• V košarici nimaš nobenega izdelka.

Darilni boni

  /    /    /  Darilni boni

Prikaz vseh 4 rezultatov

Si kdaj v dilemi, kaj podariti za darilo? Nič hudega, to se zgodi najboljšim med nami. Ampak vemo, kako lahko olajšamo tvojo situacijo. Imamo enkratno rešitev: Darilni bon za rastline in dodatke v naši trgovini Džungla Plants. Da, prav si prebral/a. Ne glede na to, ali gre za sobno ali zunanjo rastlino ali pa za kakšen dodatek, kot je okrasni lonec ali gnojilo, ti ponujamo možnost, da prejemniku podariš izbiro.

Včasih je najtežje izbrati darilo, ki bi zares izrazilo tvojo ljubezen do obdarovanca. Vendar se ti ni treba več truditi s tem, saj smo pripravili rešitev, ki bo vsakemu pričarala nasmeh na obrazu. Naši darilni boni so več kot preprosto darilo, saj obdarjencu omogočajo ogromno izbiro vsega kar se navezuje na rastline.

Nekajkrat se nam zgodi, da ne poznamo okusa ali želja obdarovanca, zato so darilni boni odlična izbira. Zakaj bi se mučil z izbiranjem med stotinami različnih rastlin in dodatkov, če lahko preprosto podariš možnost izbire? Naša ponudba obsega širok izbor sobnih in zunanjih rastlin ter dodatkov, kot so lončki, gnojila, zemlja in še več.

Proces uporabe naših Darilnih bonov je izjemno enostaven. Po nakupu boš bon avtomatsko prejel/a na svoj email (oziroma email, ki si ga vpisal/a v polje). Prav tako pa v sporočilo lahko pripišeš še osebno posvetilo. V primeru, da se bon ne pojavi v glavnem predalu tvoje pošte, ti svetujemo, da preveriš tudi mapo nezaželjene pošte – morda te čaka naše sporočilo tam, skrito med drugimi sporočili. Boni so na voljo v različnih vrednostih, kar omogoča prilagodljivost in pravo mero pozornosti pri izbiri darila. Pri nas lahko sam izbereš vrednost bona, izbiraš pa lahko med vrednosti od 10€ pa do kar 200€.

S tem darilom ne podarjaš samo materialnih stvari, ampak tudi priložnost za odkrivanje novega zelenega sveta, ki ga bo lahko raziskoval/a po svojih željah. Zagotovi mu/ji to edinstveno doživetje in nariši nasmeh na obrazu z darilnim bonom za Džungla Plants!