• V košarici nimaš nobenega izdelka.

Džungla Plants

  /  Džungla sense   /  Novo: Džungla Sense, naša nova linija izdelkov za dom in dušo

Novo: Džungla Sense, naša nova linija izdelkov za dom in dušo

Zimske dni večinoma preživimo v udobju doma, zato je v tem času posebej pomembno, da na različne načine poskušamo ustvariti čim lepše vzdušje. To lahko dosežemo s toplimi odejami, praznično okrasitvijo in uporabo različnih dišav za dom. Tu nam velikokrat pomagajo eterična olja, ki nam zanesljivo pričarajo kanček narave tudi tedaj, ko se ne počutimo toliko povezani z njo. Z mislimi na naravo, udobje in prijetne cvetlične vonjave smo razvili novo linijo izdelkov Džungla Sense, ki jih želimo predstaviti v današnjem blogu. 

Darilo v kar treh pogledih…

Linija Džungla Sense je nastala z željo po posebnih izdelkih, ki so pisani na kožo vsakemu posamezniku, ki želi nekaj lepega podariti sebi ali pa svoji ljubljeni osebi. Izdelki so popolno darilo v kar treh pogledih:

  1. Na prvem mestu so darilo narave, saj izdelki vsebujejo naravne rastlinske voske, olja in eterična olja. 
  2. S temi izdelki sva prav tako želeli, da si večkrat vzameš čas zase, zato je to tudi Džunglino darilo, ki je namenjeno tebi.
  3.  Nenazadnje so izdelki Džungla Sense namenjeni kot darilo njemu_njej, ker včasih zmanjka idej in besed, ki opišejo čustva do naših najdražjih. 

V družini Džungla Sense trenutno najdeš tri vrste izdelkov: parfum, milo in dišeča sveča. Vsak izdelek je na voljo v dveh džunglinih vonjih: Trip (zeliščno citrusni) in Ritual (pikantno sladek).

Roll-on parfuma v značilnih džungla vonjih – Trip in Ritual. Vir: Džungla Plants

Razlika med vonjema Trip in Ritual izhaja iz razlike v najinih karakterjih

Džungla Sense popotovanje je bilo zanimivo, predvsem zato, ker ima vsak osebne preference vonjev. Tako sva imeli različno mnenje o džunglinem vonju tudi midve – Tilyen so všeč lahkotni sveži in citrusni vonji, Tjaša pa preferira kompleksnejše note, še posebej preplet lesnih in začimbnih not. Zato sva se odločili, da ponudiva in predstaviva dva različna vonja. Poimenovali sva ju Trip in Ritual: 

  • Trip je vonj po zeliščih in citrusih, ki te bo popeljal v tvoje najljubše spomine. Je esenca lahkotnega karakterja, ki zbudi in predrami monotonost dneva. Je tudi vonj poletnega večera, zeliščnega vrta in citrusnega nasada. Njegovi glavni noti sta sladka bazilika in sočna bergamotka.
  • Ritual je pikantno sladek vonj, ki povzema trenutek vračanja k sebi, je čas, ko poiščemo svoje korenine in temelje. Zaznamuje ga esenca močnega karakterja, ki pomiri in prizemlji. V njem se prepletata noti vanilije in pačulija, ki ju drzno poživi pikantnost črnega popra. 

Ob ustvarjanju teh dveh vonjev sva zopet spoznali tudi najina yin-yang karakterja. Medtem ko je ena pogosto na trdnih tleh in potrebuje nekaj lahkotnega, ki jo popelje v višave, druga večino časa plava v oblakih in potrebuje nekaj, kar jo prizemlji. Ne dvomiva, da so takšni karakterji tudi med vami ter da bo vsak našel svoj dom v Tripu ali Ritualu.

Naravni in uporabni izdelki…

Za razliko od izbiranja značilnega vonja, sva bili pri izbiri vrst izdelkov povsem usklajeni. Najino vodilo je bilo predvsem ponuditi čim bolj naravne in uporabne izdelke za vsakodnevno uporabo, katere sva želeli zapakirati v čim bolj zero-waste embalažo oz. embalažo, pri kateri je možna ponovna uporaba. Pri izdelavi sveč smo zato uporabili sojin vosek, medtem ko smo naša mila ustvarili povsem brez palminovega olja, katerega pridelava dan danes predstavlja velik okoljevarstveni problem.

Sveča ima lesen stenj, ki gori dalj časa in se ne kadi, vonj sveče pa se bolje širi po prostoru. Vir: Džungla Plants

Značilne note smo dosegli s kvalitetnimi naravnimi eteričnimi olji aromatičnih rastlin. Ravno njihove dišeče vonjave so nam bile največji navdih za razvoj značilnih Džungla Sense unisex vonjev. 

Okolju prijazna embalaža in izdelava

Ker v Džungli delamo z ljubeznijo do narave, so izdelki veganski in okolju prijazni, saj je embalažo možno ponovno uporabiti. Namesto plastične embalaže smo za milo uporabili papirnat ovoj, zaradi trdne oblike pa bo zdržalo dlje časa kot tekoča mila.

Prednost našega mila je vsebnost negovalnih olj, ki so koži prijazna in primerna za umivanje rok IN telesa. Vir: Džungla Plants

Namesto plastike smo uporabili bolj okolju prijazno embalažo. Vir: Džungla Plants

Parfume smo zapakirali v priročne roll-on stekleničke, ki  smuknejo v vsak žep ali torbico. Stekleničko lahko ponovno napolniš tudi s svojim najljubšim oljem za obraz. Vir: Džungla Plants

Kozarček sveče lahko postane tudi mini terarij ali posodica za shranjevanje. Vir: Džungla Plants

Za še manjši vpliv na okolje je vsak izdelek narejen ročno pri nas, v Sloveniji, brez nepotrebnih prepotovanih kilometrov.

Kaj torej še čakaš? Napolni svoj dom s prijetnim vonjem in nahrani svojo dušo z uporabo premium izdelkov z naravnimi sestavinami 😊