• V košarici nimaš nobenega izdelka.

Paketi

  /    /  Paketi

Prikaz vseh 14 rezultatov

Morda si že strasten/a ljubitelj/ica rastlin ali pa se šele podajaš na to čudovito pot odkrivanja sveta rastlin. Ne glede na tvoje izkušnje in znanje, smo tukaj, da ti pomagamo uresničiti tvoje rastlinske sanje. Ena izmed naših posebnosti v Džungla Plants so paketi rastlin, sestavljeni z ljubeznijo in poznavanjem rastlinskega sveta. V tem izjemno raznolikem naboru rastlinskih paketov bomo skupaj raziskali, zakaj so ti paketi odlična izbira za popestritev tvojega doma ali kot darilo za tvoje najdražje. Ne glede na tvoje potrebe ali želje, verjamemo, da boš med našimi paketi našel/a nekaj, kar te bo navdušilo.

Morda se kdaj znajdeš pred izzivom, ko poskušaš izbrati tiste prave rastline za svoj prostor. Ali pa si morda v iskanju popolnega darila, ki bi navdušilo tvoje bližnje, a ne veš točno, katero rastlino bi izbral/a. Mogoče pa si preprosto rad/a raziskuješ in želiš preizkusiti različne vrste rastlin, da bi našel/a tisto, ki najbolj ustreza tvojemu življenjskemu slogu. V vseh teh primerih so paketi rastlin resnično idealna rešitev, ki omogoča enostavno in prijetno izkušnjo.

Pri nas v Džungla Plants najdeš naslednje pakete:

Paket ‘zelena pisarna’

Verjetno si že večkrat sanjaril/a o tem, kako bi tvoj delovni prostor ali pisarna izgledala bolj sveže in živahno. S paketom ‘zelena pisarna’ imaš priložnost, da to vizijo uresničiš. Ta izjemni paket te popelje v svet zelenih rastlin, saj vsebuje kar pet čudovitih primerkov. Z njimi boš lahko polepšal/a svoj bivalni prostor in hkrati poskrbel/a za čisto svež vdih narave, kar bo dvignilo produktivnost in dvigalo razpoloženje v tvoji pisarni. Vsi izbrani primerki so zelene in necvetoče sobne rastline, zato bodo odlično ustrezale v vsako okolje. Morda pa si želiš, da tvoja pisarna oživi še bolj? V tem primeru je ta paket resnično odlična izbira.

Paket ‘prijazno do živali’

Če si eden/a tistih, ki sobivajo z različnimi hišnimi ljubljenčki, se ti zelo dobro zavedaš, kako pomembno je, da izbereš rastline, ki so prijazne vsem živalim v tvojem domu. Ne glede na to, ali imaš mačke, pse ali katero drugo žival, je ta paket zate. V njem najdeš tri rastline, ki so netoksične za hišne ljubljenčke. Pri izbiri rastlin smo zelo pozorni, da vključujemo tiste, ki niso strupene in ne predstavljajo nevarnosti za tvoje hišne ljubljenčke. S tem paketom boš lahko postavil/a nove zelene spremljevalce v svoj dom, ne da bi se bilo treba bati za varnost tvojim hišnih ljubljenčkov. V paketu se običajno najdejo razne kalateje, fittonije, hoye, praproti, marante, netoksični kaktusi in sukulente.

Paket za začetnike

Morda si na začetku svoje poti v svet rastlin, in iščeš takšne rastline, ki bodo odpustile tvoje začetniške napake. To je povsem razumljivo, saj vsi začnemo nekje. S paketom za začetnike boš prejel/a tri zelene rastline, ki ne cvetijo in so izredno nezahtevne za nego. Ne bo ti treba skrbeti, če jih kdaj preveč ali premalo zaliješ, ali pa če nimajo idealnih svetlobnih pogojev. Te rastline so pravi učitelji potrpežljivosti in odlična izbira za tiste, ki se šele spoznavate z gojenjem rastlin. V paketu običajno prejmeš res enostavne rastline kot so monstere, taščini jeziki, zamije, aglaoneme, fikusi in philodendroni.

Paket presenečenja

Če si med tistimi, ki se težko odločijo, ali pa si preprosto želiš presenetiti, je paket presenečenja kot nalašč zate. S tem paketom dobiš tri rastline iz naše bogate ponudbe, vendar ne boš izvedel/a, katere točno rastline so, dokler jih ne odpreš. Vsaka izmed njih te bo presenetila z edinstveno lepoto in karakterjem. Če si rad/a spontan/a in si želiš razširiti svojo zbirko rastlin, je ta paket idealna izbira.

Paket ‘reši me’

Če si nekdo, ki ima rad/a izzive in bi rad/a reševal/a rastline, potem je paket ‘reši me’ kot nalašč zate. V tem kompletu prejmeš kar tri rastline, ki morda niso videti popolne za splošno prodajo, a imajo še vedno veliko potenciala za rast in razvoj. Mogoče imajo nekaj manjših kozmetičnih pomanjkljivosti, vendar to ne zmanjšuje njihove vrednosti. Če si želiš dati priložnost manj popolnim rastlinam in jim ponuditi novo priložnost v svojem domu, je ta paket prava izbira.

Džunglina letna naročnina

S tem izdelkom lahko podariš sebi ali svoji ljubljeni osebi letno naročnino na mesečne džungline paketke rastlin. S to naročnino boš vsak prvi teden v mesecu prejel/a novo čudovito rastlino v vrednosti od 10 € do 21 €. Poleg tega imaš možnost izbrati, ali želiš, da so vse rastline prijazne do živali ali enostavne za vzdrževanje. Vsak mesec te čaka novo presenečenje.

Džunglina polletna naročnina

Podari si ali svoji ljubljeni osebi polletno naročnino, kjer bo obdarjenec/ka prejela vsak mesec naslednjih 6 mesecev eno novo čudovito rastlino. Enako kot pri letni naročnini, boš vsak prvi teden v mesecu prejel/a novo čudovito rastlino v vrednosti od 10 € do 21 €. In tudi tukaj imaš možnost izbrati, ali želiš, da so vse rastline prijazne do živali ali enostavne za vzdrževanje.

Paket ‘neguj me nežno’

Paket ‘neguj me nežno’ je namenjen vsem nežnim dušicam, ki imajo rade svoje rastline zelo nežno. V tem paketu najdeš vse, kar potrebuješ, da še posebej nežno poskrbiš za svoje rastline. Vključuje džunglino mešanico zemlje, organsko škropivo in gnojilo neem tonic, merilec vlažnosti sustee velikosti m ter gnojilo biobizz bio-grow (250 ml). S temi dodatki boš poskrbel/a, da bodo tvoje rastline rasle zdravo in srečno.

Komplet – kokosova šota, lubje in perlit

S tem kompletom imaš priložnost ustvariti lastno mešanico zemlje, ki bo popolnoma ustrezala tvojim rastlinam. Perlit, borovo lubje in kokosova šota so ključni sestavni deli kvalitetne mešanice za tvoje rastline. Razmerje med njimi lahko prilagodiš glede na vrsto rastline, kar zagotavlja optimalno rastno okolje.

Komplet – opora za šotni mah (moss pole) in šotni mah

Opore so odlična izbira za tvoje plezajoče rastline, saj omogočajo, da se rastline povzpnejo po njih in razvijejo korenine. Poleg tega dobiš kvaliteten šotni mah, ki ga napolniš v opore. Ko rastlina preraste oporo, jo lahko enostavno podaljšaš.

Komplet – gojitveni lonec za sajenje rastline mimosa pudica

S tem kompletom lahko vzgojiš svojo mimoso pudico, priljubljeno rastlino, ki se na dotik odzove tako, da svoje listke hitro zvije in potegne k sebi. S tem kompletom imaš vse, kar potrebuješ, da rastlino vzgojiš in opazuješ njen edinstven odziv na dotik.

Komplet za izdelavo travnate glave ‘Mr. Green’

Ta zabaven komplet vključuje gospoda ‘mr. Green’, ki nima več las, in seme trave, ki je posajeno na njegovi glavi. Z nalivanjem vode na glavo gospoda ‘mr. Green’ boš omogočil/a, da mu zrastejo lasje v obliki trave. To je odlična priložnost za kreativno oblikovanje pričeske in opazovanje rasti trave. Posebej zabaven komplet za otroke!

Komplet – gojitveni lonec za sajenje plesoče rastline (dancing plant)

Plesoča rastlina je občutljiva rastlina iz Azije, ki se odziva na glasbene vibracije. Ta komplet vsebuje vse, kar potrebuješ, da vzgojiš svojo plesočo rastlino. Rastlina ima majhne in nežne listke, ki se pozibavajo ob glasbi. Ta komplet je odlična izbira za otroke in vse, ki želijo imeti posebno rastlino, ki se odziva na zvok.

Kot lahko vidiš, imamo široko paleto paketov rastlin, ki ustrezajo različnim potrebam in željam. Ne glede na to, ali želiš osvežiti svoj dom, podariti trajno darilo ali se preprosto zabavati z gojenjem rastlin, imamo paket, ki ti ustreza. Vsak paket je skrbno sestavljen in vključuje kakovostne izdelke in rastline, ki bodo obogatile tvoje življenje. Oglej si našo spletno trgovino Džungla Plants in odkrij paket, ki te najbolj navduši. Zelen svet rastlin te že nestrpno pričakuje, in mi smo tukaj, da ti pomagamo odkriti njegovo čarobnost.