• V košarici nimaš nobenega izdelka.

Sobne rastline

  /    /    /  Sobne rastline

Prikaz vseh 154 rezultatov

SOBNE RASTLINE

Dobrodošel/a v čudovitem svetu sobnih rastlin! Če želiš dodati v svoj dom nekaj (ali veliko 😉) sobnih rastlin, si na pravem mestu. Naša ponudba sobnih rastlin v Džungla Plants je raznolika in bogata, saj verjamemo, da sobne rastline spremenijo in dopolnijo vsak prostor ter prinesejo veliko veselja v vsakdan.

Pri nas se trudimo izpolniti vse tvoje želje glede sobnih rastlin. Na voljo imamo širok izbor rastlin, ki segajo od osnovnih in priljubljenih kot so monstera, fikus, filodendron in kaktusi, tudi pisanih rastlin kot so kalateje in marante do redkih in nenavadnih rastlin, ki pritegnejo pozornost vsakega ljubitelja botanike. Ne glede na tvoj okus, prostor ali izkušnje z vzdrževanjem rastlin, smo prepričani, da boš našel/a nekaj, kar bo popolnoma ustrezalo tvojim potrebam.

Ena izmed stvari, na katero smo izjemno ponosni, je naša zaveza kakovosti in zdravja rastlin. Vse rastline redno pregledujemo, da zagotovimo, da so brez škodljivcev in v optimalnem zdravstvenem stanju. Tvoj nakup pri nas je zato tudi naložba v zeleno prihodnost tvojega doma, saj se trudimo zagotoviti, da bodo tvoje rastline zdrave, bujne in srečne.

Vemo, da so prostorske omejitve lahko izziv pri izbiri sobnih rastlin. Zato ponujamo širok razpon velikosti, ki sega od drobnih rastlin, ki bodo našle svoje mesto tudi na okenski polici ali pisalni mizi, do impresivno velikih rastlin, ki bodo vnesle pravo džungelsko vzdušje v prostor. Tako lahko izbereš rastline glede na velikost tvojega doma in prostora, ki ga imaš na voljo.

Pri Džungla Plants se nenehno trudimo, da bi tvoj izbor rastlin postal vedno bolj zanimiv in raznolik. Ves čas smo na lovu za redkimi in nenavadnimi primerki, ki bodo navdušili tudi najzahtevnejše okuse. Tako lahko pri nas najdeš tudi rastline, za katere morda še nisi slišal/a, a te bodo zagotovo osvojile s svojo edinstvenostjo.

Naša ponudba je zasnovana tako, da zadovolji različne potrebe in okoliščine. Ne glede na to, ali imaš veliko svetlobe ali malo svetlobe, ali če morda nisi najbolj vešč/a v zalivanju, imaš pri nas na voljo rastline, ki bodo ustrezale tvojemu načinu življenja.

Če si med tistimi, ki radi pozabijo na zalivanje ali nimajo veliko časa za nego rastlin, ne skrbi. Imamo kategorijo rastlin “Malo vode, malo svetlobe”, kjer lahko najdeš rastline, ki so prilagojene bolj suhim in manj osvetljenim pogojem. Te rastline so izjemno trpežne in se odlično znajdejo v prostorih, kjer ni vedno na voljo veliko svetlobe. Prav tako pa potrebujejo tudi manj vode. Med njimi najdeš taščine jezike in zamije, v bolj temne kotičke pa lahko postaviš tudi aglaoneme, pothose, praproti, parlour palm in fittonie.

Če imaš hišne ljubljenčke, ki radi raziskujejo okolico, smo tudi za to pripravili rešitev. V naši ponudbi so sobne rastline, ki so varne za živali. Te rastline so neškodljive za tvoje kosmatince in ljudi, tako da imaš lahko brez skrbi doma tudi veliko sobnih rastlin. Med rastlinami varnimi za živali najdeš ogromno izbire, kot so ščitovka, mesojedke, nolina (slonova noga), mačja trava, hoye, string of hearts, kalateje, marante, tillandsie (zračne rastline), zig-zag kaktus, kavovec, praproti in še veliko drugih.

Ponosni smo na to, da imamo tudi kategorijo enostavnih sobnih rastlin. Te rastline so odlična izbira za začetnike ali tiste, ki morda nimajo veliko izkušenj z vzdrževanjem rastlin. Kljub temu so enako lepe in očarljive kot bolj zahtevne vrste. Zanje skrb je preprosta in nezahtevna, zato bodo postale tvoji zvesti spremljevalci brez nepotrebnega stresa. Med res enostavne rastline spadajo monstere (monstera deliciosa, monkey mask, monstera minima), fikusi, pothosi, trandescantie in filodendroni.

Zaradi vašega pogostega povpraševanja po sobnih rožah se trudimo, da je naša ponudba bogata s cvetočimi sobnimi rastlinami. Pri nas lahko odkriješ raznolikost, ki sega od ogromnih spatifilov s prepoznavnimi belimi “cvetovi” do vedno privlačnih flamingovcev in očarljivih Mandevill z ogromnimi rožnatimi cvetovi, ki kar vzamejo dih. Če pa vseeno ne najdeš prave sobne rože, imamo vedno na zalogi barvite sobne rastline, ki bodo tvoj prostor oživele z živahnimi barvami skozi vse leto.

Verjamemo, da boš užival/a v raziskovanju naše ponudbe ter da boš našel/a svojo popolno rastlino ali morda celo več njih. Če potrebuješ kakršno koli pomoč pri izbiri ali nasvet glede vzdrževanja, smo tu zate.